Hope - LAHJOITUSLIPAS

MITÄ HOPE TEKEE

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry toimii yhdessä yhteiseksi hyväksi. Autamme vapaaehtoisvoimin ja luottamuksella vähävaraisia ja kriisin kokeneita lapsiperheitä Suomessa. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Hope syntyi vuonna 2009 suomalaisäitien unelmasta auttaa lapsia lähellä. Vuonna 2016 apumme tavoitti jo 5552 perhettä eli 12 995 lasta ja nuorta.

KUN ON TAHTOA,
ON TOIVOA.

Tue yhdistystämme, niin voimme jatkaa päivittäistä työtä
lasten hyväksi.

Kiitos kun haluat olla mukana tekemässä
muutosta - lapsi kerrallaan.

www.hopeyhdistys.fi

Keräyslippaan perustaja: Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry
Keräystilanne: 85414,30 €
Lahjoittajat: 1028 kpl

Haluan lahjoittaa:

Valitse maksutapa:

Nimi:

Sähköposti:


Tämän keräyksen kulut on maksanut yksityinen lahjoittaja. Sinun lahjoituksesi menee kokonaisuudessaan Hope yhdistykselle (pl. pankin ja maksunvälittäjän kulu).

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj

Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Y-tunnus: 2122839-7
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.