Hope

Keräyslippaan perustaja: Kämp Group
Tavoitesumma: 5000 €
Keräystilanne: 1020,00 €
Lahjoittajat: 21 kpl

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry on sitoutumaton valtakunnallinen vapaaehtoisjärjestö, joka toimii lasten paremman arjen puolesta Suomessa. Avun kohteina ovat vähävaraiset lapsiperheet, äkillisiä kriisejä kohdanneet perheet sekä kodin ulkopuolelle sijoitetut lapset. Apu tavoittaa myös nuoriso-, ensi- ja turvakodeista uuteen elämänvaiheeseen ponnistavat asiakkaat.

Hope syntyi vuonna 2009 suomalaisten kotiäitien ideasta ja auttoi vuonna 2013 jo yli kahtatuhatta perhettä sekä kymmeniä lastensuojelulaitoksia.

Hopen toimintamuodot:

  • Lahjoitettujen lasten- ja kodintarvikkeiden kierrätys apua tarvitseville. Ehjät, vuodenaikaan soveltuvat vaatteet, toimivat urheiluvälineet ja turvallinen koti luovat pohjaa paremmalle arjelle.
  • Lasten harrastusten tukeminen. Jokaisella lapsella on oikeus mielekkääseen vapaa-aikaan ja itsensä kehittämiseen taustoista tai perheen sosioekonomisesta asemasta riippumatta.
  • Vapaa-ajan elämykset. Elokuvailta kavereiden kanssa, konsertti- tai teatterikäynti, koko perheen retki tai vaikkapa äidin ja tyttären hemmotteluhetki kampaajalla. Pienet arjen elämykset auttavat jaksamaan ja nostavat hymyn huulille.

Tue yhdistystämme, niin voimme jatkaa päivittäistä työtä lasten hyväksi.

www.hopeyhdistys.fi

Kiitos kun haluat olla mukana tekemässä muutosta - lapsi kerrallaan!

Haluan lahjoittaa:

Valitse maksutapa:

Nimi:

Sähköposti:

Minulle saa lähettää HOPE-yhdistykseen liittyvää sähköpostia


Tämän keräyksen kulut on maksanut yksityinen lahjoittaja. Sinun lahjoituksesi menee kokonaisuudessaan Hope yhdistykselle (pl. pankin ja maksunvälittäjän kulu).

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.